vrijdag 30 november 2012

altijd op zoek naar oude stoffen en patronen

als ik ergens naartoe ga, al is het naar de kringloopwinkel of stoffenbeurs, antiek markt of websites,
ik ben altijd op zoek naar oude stoffen of patronen.
ik heb er al enkele gevonden maar ik blijf ernaar op zoek gaan.
hier een paar foto's van de dingen die tot nu toe al gevonden heb.er volgen nog foto's hiervan !




dingen die ik heb waar ik trots op ben wat een tikkeltje uniek is

ik ben al lang dingen aan het bijhouden waar ik veel waarde aan hecht die voor mij belangrijk zijn, het kan van iets kleins zijn als van iets groots.
zoals oude foto's van mijn familie, mijne projector viewmaster in heel goede staat, oude blikken dozen, het recept van mijn oma haar speculaas samen met de oude blikken doos waar ze deze indeed als ze gebakken waren, theepot en kopjes van mijn overgrootmoeder, klokje ketting van mijn boma, het naaimachine van mijn oma, twee oude koffers, geboortekleedje van mij en mijn zus wat we beide aan gehad hebben ( is eentje ) , communikleedje, geboorte armband en kaars, een deel van mijn servies van expo 58 van royal boch ) , oud speelgoed van ons , hier zijn enkele foto's ervan !

unieke agenda 2013

ik ben al even op zoek naar een originele agenda ! ik heb ene gevonden van iemand die ze zelfmaakt, ze maakt leuke en toffe dingen met foto's , ze heeft een facebook pagina, winkel , doet verschillende marktjes, en heeft ook een website ! haar naam is martine van artemysia ! hier zijn foto's van de agenda , ik vind ze ook wel wat passen bij mij :-) die met de oranje kaft is het geworden .


zondag 4 november 2012

toffe dag gehad

een tijd geleden was ik op een zondag naar de stad ( in hasselt ) gegaan, het was mooie weer en de zon scheen! het was echt een prachtige dag! het was lifestyle and fashion weekend. aan de la bottega was er een modeshow en kon ge uzelf laten sminken of je haar laten doen. ik had me laten sminken en mijn haar laten doen, hier is het resultaat , deed echt goed om me zo te laten verwennen.
daarna nog een leuke handtas gekocht bij paplou.